16 Ekim 2009 Cuma

revigen saçımı baştan çıkardı

Ben bu Phyto miyto yazısını yazdığım sıra elime bir broşür geçti, dökülen saçlar için envai çeşit pok püsür, Revigen, tekmili birden. Evigen diye bir şey duydum demiştim ya, bu onun amca tarafından teyzeoğlu gibi bişey olsa gerek diye heveslendim. Bir de boşluk yerine kaşe basmışlar, filanca eczanesi, saç ve cilt analizi.


İyi lan dedim analizden zarar gelmez, bakalım ne yumurtlayacaklar diye tıngır mıngır mekanın yolunu tuttum. (şimdi burdan mekanların yolunu tıngır mıngır tutan boş beleş bir insan olduğum anlaşılmasın, işim vardı, işte değildim, bunu fırsat bildim. yoksa son derece meşgul bi insanım.) İçerdeki beyaz önlüklü çokbilir bana kısa bikaç soru sordu, sonra da elindeki fallik nesneye saç diplerimde bir yer beğendi, ardından çok beğendiği resmi pilgisayarda dondurdu. Sonra aldı sazı eline.

- ne şampoan kullanıyoruz?
- fiiito bu aralar
- hmm marketten mi aldınız?
- yok marketten almadım (fakir miyim lan ben, amele miyim? sen daha phyto'yu bilmiyosun bi de bana artislik yapıyosun. )
- saçlarınız iyi görünüyooo ama şampuana alışamamış sanırım (köklerdeki kabartıları gösteriyor bana). yeni saç çıkışı vaaar, Revigen kullanırsanız acayip çıkar yani öyle böyle değil eksenli bi konuşma işte...

İyi de dedim elimde patlarsa nolcak, var mı bunun deneme boyu bişeysi. Bakayım. Bak bakalım. Yok, hepsini vermişiz. Sağlık olsun, parası neyse verirdik (beleşçi değilim beni anladın mı?). Bunu alın kullanıııın? Eee ya saçımı dökerse, ne bileyim iyi olduğunu? Bi ay kullanırsınız işte zaten bi iki kullanımda anlaşılmaz. Yabma ya? İviiit. İyi sar bakalım ordan bi tane, nabalım...

Bu tarz böyle eczane olsun, makyaj standı başında dinelen uzman olsun, cilt bakımı şeysi olsun ben bu kadınlardan korktuğum için genellikle ne derlerse yapıyorum. Al diyorlar alıyorum, ver diyorlar veriyorum. Yapmazsam bana üniversite öğrencisiymişim de zaten almamak üzere bakıyormuşum gibi davranıyorlar, nasıl olduğunu bilemezsin. Gerçi o ezikliği aştım artık biraz. Zaman zaman ay ben bunu da kullandıııım ama şöyle bişey arıyoruum yapıyorum ama hiç etkilenmiyolar biliyo musun? Sen istersen en daşhaklı marka malzeme kullanıyor ol, illa onun elindeki en iyisidir. Yahu sen de biliyosun ben de biliyorum bu konumlandırmayı, bu tartışmaya girmeyelim işte. Efendi gibi malını sat bir şey demiyorum ama benim kullandığım şeye bok atarsan ben bunu yer miyim? Senin o şeyi bana ittirmeye çalıştığını anlamaz mıyım? Marifeti neyse anlatırsın, ister alırım ister almam. Bir de deneme boyu isteyince bir ukalalaşmıyorlar mı yarabbim, dilenciyiz sanki. Ulan dalyarak sanki sihirli iksir satıyorsun, iksir bile olsa garantisi var mı? Ne bileyim bana iyi olacağını? Bi de bunu söyleyince iyice terbiyesizleşip "bi sorun yaşamazsınız" diyeni var, bi sorun yaşasam sanki mesulü sensin, sanki muhatabım sensin, allahallah.

Netice olarak bir adet sardırdığım bu Revigen'i bugün denedim, ve ilk yıkamada saçımı baştan çıkardı. Benim saçlar artık yımırta sarısı rengine mi, az çırpılmış yımırta kıvamına mı vuruldu bilmiyorum herifin köpükleriyle banyo giderine kaçtılar. Tutup çıkardım tabii ve derhal crom ölüleri say buyurdum. Ha bi de kız "günde 30 tel normal" demişti, 30 ölüden fazlası olsa gerek. Gerçi arada sayıyı tutturamadığı günler olmuştur, ortalamaya vursak 30'u geçmiyor şimdi o var. Böylece kensini gidip kızın kafasına atmaktan vazgeçtim.

7 yorum:

Benim Hayatim dedi ki...

Ha ha bende sadece bana bu hava atmalar sanıyordum. Sorsan maaşı benden azdı hatunlar bir ezikliyor anlamadım gitti :)

Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Her yerde bu şamp. görüyorum. Beğenirsen bende bir deneyeyim.

hevesli bardak dedi ki...

Paylaşırım. Bir ay sonra ben yine burdayım dedi kız, sırf onun için bi ay kullanırım heral.

Ahay sen de mi? Ben etrafta görüyorum bazen bbg hülya tipli karıların etrafında pervane oluyo bunlar beni siglemiyolar. Bilse ki genç profesyonelim ben üstelik maaşımın tamamını kendime yatıracak kadar umarsızım, çoluğum çocuğum kredi borcum yok, beni baş tacı eder. Lütfen denetiyor, beğenmedim desem "sen ne anlarsın" moduna giriyor anında. Kendi kaybeder hıh.

icimdeki yolculuk dedi ki...

revigen evet çıkartıyor güzel ve ekili en azından bende atkili olmuştu:)

zeynepin sesi dedi ki...

bende de acayip dökülme var ya..bioblas kullanıorum amapek bi fayda ettii sölenemez :(

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Size Avon'dan, Amway'den veya Oriflame'den bir şampuan verelim :)

hevesli bardak dedi ki...

içimdeki yolculuk, teşekkür ederim en azından birinde işe yarıyormuş. Bu bana cesaret veriyor ve kalbimi ısıtıyor.

zeynepin sesi, bioblas evde var ama ben kullanmıyorum, elma dersen kullanmayayım armut dersen içebilirim?

Recep Hilmi Tufan, Avon, Amway, Oriflame demekle olmaz mamul ismiyle gelin görüşelim. Hiçpeşinatsız.

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Şaka diyorum. Zaten saç dökmeyen bir ürün yok onlarda. Diğer kozmetik ürünleriniz için ben buralardayım hep :)

bunları da bilelim

Related Posts with Thumbnails