16 Kasım 2011 Çarşamba

hımbıl kız

Şopar gibi hoplayıp zıplamayı, dötünü havaya dikip takla atmayı kendine yediremeyen, lisede beden dersinden raporlu olan kız, geçen gün sporda gördüm tanıdım seni.

Yıllar hımbıllığından bir şey kaybettirmemiş. Hala koridorda, okul çıkışında yürüdüğün gibi ağır ağır, hanım hanım yürüyorsun. Koşu bandında dahi bu kırıtık yürüyüşünden ödün vermiyor, hayatın boyunca değil spor yapmak hızlı yürümeye dahi lüzum görmediğini gözler önüne seriyorsun.

Vücudun sporsuzluktan ve en çok yürürken, otururken, konuşurken daha güzel duran pozisyonu bulabilmekle uğraşmaktan eğri büğrü kalmış, eşofman - tişört sana isyan ediyor. Sırtın kambur, ayakların da yere açılı basıyor. Hareket etmeyi sevmeyişin, hayatının bir döneminde kolay sanıp muhakkak pilatese başlaman ve 1-2 sefer sonunda bırakmandan da belli. En sevdiğin spor da zaten, ağır tempoda pedal çevirerek üç saat süren dizinin bir saatini spor salonunda seyretmek.

Henüz kilo almaya başlamamışsan hımbıl kız, derhal ortaya bir yavru çıkarmanı tavsiye ederim. Nasıl olsa belli bir yaştan sonra inanılmaz bir hızla şişmeye başlayacaksın. En azından "doğumdan sonra oldu" dersin.

4 yorum:

piktobet dedi ki...

ayakların yere açılı basmasını kafamda canlandıramadıysam da habitatı oldukça geniş bir tip sanırım.

hevesli bardak dedi ki...

Ayakları genelde içe basıyor. Ergenliğini henüz tamamlamadan topuklu ayakkabı giymeye başladığı için. Dışa basan da var. Bacağın yerle yaptığı açıyı kastediyorum, ayak arada yamuluyor.

ege dedi ki...

*en azından "doğumdan sonra oldu" dersin*

muhteşem!!!

hevesli bardak dedi ki...

heh heh

bunları da bilelim

Related Posts with Thumbnails