12 Haziran 2009 Cuma

etek sevdası


Öğrendim ki acil durumlarda "bacakları da iki dakkada jiletlerim" diye bir şeye güvenmek yanlışmış, öyle bir şey yokmuş. Yani varmış da bacak iki dakkada jiletlenebilen bişey değilmiş...

Kaç gündür üşeniyorum bacak macak almaya ama acayip de etek giyesim var. Geceden karar verdim o etek giyilecek, sabah da bacakları iki dakkada cart curt jiletlicem, tembellik etmicem. Sabah aynen böyle şen şakrak uyanıp banyoya koştum. Fakat benim iki dakka sandığım işlemin gerçekte 15-20 dakka süreceğini bilseydim hakikaten bu işlere hiç kalkışmazdım. Aslında iyi oldu, salaklığım sayesinde tembellik etmemiş oldum ama işe de geç kaldım.

Şimdi ben hayatımda toplasan 2-3 kere bacak jiletlemişimdir, o yüzden hem elim acemi, hem de gerçek süresi konusunda fazla iyimserim. Bi seferden bi sefere unutuyorum çünkü. Ekipmanım da yok anasını satim kardeşimin bi tarihte "geldiğimde kullanırım" hesabı alıp koyduğu tıraş bıçaklarından birini kendime seçtim ve başladım cart curt takılmaya. Erkek suratı gibi kokmasın diye tıraş köpüğünü kullanmadım yannız, bildiğin sabunla köpürttüm bacakları. Kıllar da maşallah kıvama gelmiş, atmasan yastık yorgan dolar. Bi yandan da korkuyorum sağımı solumu kesicem diye, beni acayip kan tutar çünkü. Kestim de gerçi ama jilet kesiği enteresan bi olay, hayvan gibi kan çıkabiliyo ama acımıyo. Acımaması bana teselli olduğundan kanı da hemen yıkayınca ufak kesikleri dert etmedim. Bi de aynı yerden "aman kıl kalmasın" diye elli kere geçince hafif yanmaya başladı bacaklar. Ben de fazla tadını kaçırmadan bitirdim, zaten vakit dar. Sonuç da tabi ağda yapılmış bacak kadar cillop olmadı ama insan içine çıkabilir bi hale geldim. Zaten batıklarım vardı onlar da çıkmış olur bu sayede diye sevine sevine giyinmeye koyuldum.

Eteği giyince gerçekler sırıttı tabi, benim bacakların sadece görünen bölgesi temiz göya ama etek benim düşündüğümden biraz daha kısa çıktı. Nası diyim tam sınırda, eğilip doğrulamazsın. Bi bakıma iyi aslında kıllarım görüncek diye az dikkatli oturur kalkarım. Aslında kimsenin kılına eteğinin bitim noktasına filan bakmadığımı da farkettim, ben bakmıyosam kimse bakmaz, bakarsa da banne rahatlığıyla evden koşarak çıktım. Bakanın da kendine eğlence çıkmış olur, nolur en fazla "aa salağa bak bacağının yarısını almamış" der, çok da s.kimde olur...

Alt tarafı bacak tıraşlamışız anlattığım hikayeye bak yannız, süt içtim dilim yandı konseptinin hastasıyım.

2 yorum:

Gökhan Yıldız dedi ki...

geçen gün yıldız teknik üniversitesine gittik arkadaşlarla, yanımda ortadan sapık bir arkadaş dedi: "öndeki kızın bacaklara bak", dedim, "manyak mısın olm, ne diyosun sen?" sonra eliyle çok önemliymiş gibi tekrar ileriyi gösterdi ve ben baktım. görmez olaydım, getme deyeydim:) kızın bacakları neredeyse bir erkek bacağı gibi kıllı. o gün bu gündür o ortadan sapık arkadaşım, "galiba cinsel hayatım bitti" diyiverir durur. ben de kızların bacak kıllarını almadığında en fazla kız arkadaşım gibi ufak tefek problemlerle karşılaşacağı önyargısından kurtulmuş ve kızlara merhaba ya da selam şeklinde girizgah yapmaktansa, selamün alyeküm şeklinde yapanları anlamaya başlamıştım:)

hevesli bardak dedi ki...

Ortadan sapık ne demek?

bunları da bilelim

Related Posts with Thumbnails