29 Haziran 2009 Pazartesi

mariya kafandaki toka olayım

Saçlarımı şöyle tepeden toplayan, topladığı yerde bi saatten fazla sabit duran bir lastik toka bulamadım dostlar...

Alt tarafı lastik anasını satayım, az sıkı oldu mu sımsıkı durur yerinde. Zira öyle ipenk gibi, dümdüz ve bir gıdım saçlı değilim. Bir gıdım saçım var ama ipenk gibi dümdüz değil işte needem. Toka tutmasına mani değil yani, saçlarım gayet tutulabilir evsafta fakat o tepeden toplanmış at kuyruğu bir saat sonra bolarıp aşağı iniyor, hele fiziksel aktivite olsun daha da çabuk iniyor. Fiziksel aktivite dediğim de dolmuşa yürüme filan, en fazla kırmızıya dönen ışıkta karşıya koşma... İşte böyle anlarda elimi atıp enseme inmiş at kuyruğumu farkettiğimde daha da bir gıpta ediyorum Maria Sharapova'nın kafasındaki tokaya.

mariya yine çok güzel

8 yorum:

Elmoş dedi ki...

Kancalı lastik tokalar kaymıyor, uyandırayım.

hevesli bardak dedi ki...

Onlar da saçı kırar gibime geliyor. Ki benim saçlarım taranmadığında hep öyle zigzag oluyor. Off saçlarımdan çok dertliyim ben.

Kanca bi de tehditkar bişey, elimi yaralıcakmışım gibi gelir hep, hiç kullanamadım ama mariya ondan kullanıyo galiba dimi?

Elmoş dedi ki...

Mariya'nın saçı kedi tüyü kadar. Onunkini ataç büküp bile tutturursun, ne olacak. Bizimki öyle mi ya? Özellikle İskandinav milletlerin saç toplamını stresli dönemimizde banyo giderimizden bile çıkarırız alimallah.

Unknown dedi ki...

Bu kız topa vururken çığıran hatun muydu yoksa o başkası mıydı, kafama takıldı şimdi durduk yere öğğhh

hevesli bardak dedi ki...

Ah ah banyo giderine gönderdiğim saçlarla bütün iskandinav halkının çehresi değişirdi diyim, sen anla.

JustMakeup, evet bu o kız.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ay kancalı toka ben dicektim kapılmış başka bi şey önermek lazım ama bulamadım :P benim de saçımdan kayar tokalar, gönlümce takamam valla. ancak bir zamanlar profesyonel olmasa da ucundan köşesinden spor hayatım vardı, kancalı toka kullanırdık tutması için. yalnız benim hiç sabrım yok bin defa döndürmeye kancalıları, hiç sevmem. böyle de bi geyik yaptım gece gece :S

erkan bal dedi ki...

ben başlığa vuruldum. konu hiç benle alakalı değil, alakaya çay demlenecek bir yorum olacak ama ne bilim benim de toka olasım geldi:)

Unknown dedi ki...

kancalı toka güzelim çaresi, benim bir avuç tüy kadar ince saçlarımı ömrü hayatımda tutan tek toka.Ben tenis oynarken çığırmıyorum yanlış mı kullanıyorum tokayı acaba...

bunları da bilelim

Related Posts with Thumbnails